Perdele clasice pe care le stim si le avem cu toti in casele noastre,la un moment dat ne putem plicitisi de ele sau sa devina demodate sa nu se mai potriveasca cu decorul camerei daca am facut in ultima perioada modificari fata de momentul in care am decorat casa cu perdele sau draperii.

O solutie alternativa si foarte populara in zilele noastre sunt jaluzele orizontale,care imbunatatesc foarte mult aspectul interior al unei camerei,pot face oricand diferenta si transforma o camera obisnuita intr-una confortabila si eleganta de care sa te poti bucara si relaxa in orice moment al zilei.

Poti sa iti alegi ce model doresti pentru camerele tale, pentru ca ele sunt disponibile intr-o mare varierate de modele, texturi,culori,dimensiuni, etc.

Poti regla lumina care patrunde in interior,jaluzelele realizate din aluminiu sunt foarte rezistente in timp, usor de intretinut si curatat.

Aluminiul fiind un conducator foarte bun de caldura va pastra o temperatura constanta calda iarna si racoroasa vara.

Pot rezista pana la 10 ani de zile daca sunt intretinute regulat si corect.

Le poti sterge de praf cu o laveta umeda iar in locurile mai putin accesibile poti folosi un aspirator mic de masa sau de masina.

Nu curatati jaluzelele prin frecare si nu folositi detergenti care contin clor sau substante inalbitoare pentru ca riscati sa se decoloreze vopseaua si atunci practic trebuie sa inlocuiti produsul pentru ca nu va arata estetic deloc bine.

Cu jaluzelele orizontale instalate pe geamul ferestrei casei tale,te vei bucura de o intimidate mult mai mare fata de solutiile clasice folosite in prezent.

Jaluzele sunt si accesibile ca pret, deci nu trebuie sa investesti o avere pentru a a crea in casa ta un confort de care sa te bucuri zi de zi impreuna cu familia ta.

jaluzele orizontale

Care sunt cele mai importante beneficii ale jaluzelelor orizontale:

Ele sunt foarte usor de instalat si manevrat

Au o durabilitate foarte mare si rezista la uzura, praf, soare sau umezeala.

Sunt disponibile intr-o varierate mare de modele, texturi si culori, deci este imposibil sa nu gasesti unul sau mai multe modele care sa se potriveasca cu decorul casei sau spatiului unde doresti sa le pui, pot fi adaptate la orice tip de decor si stil.

Datorita reglari foarte usoare, poti sa stabiliesti vizibilitate pe care o doresti, poti controla lumina care sa intre in incapere, prin actionare manuala a jaluzelei.

Inainte de a cumpara jaluzele orizonatele masurati dimensiunea ferestrei unde doriti sa puneti pentru a nu avea “surprize”

Vrei sa cumperi un astfel de produs dar nu stii ce model sa alegi, suna la numarul de telefon 0723399841 si unul din reprezentati nostri specializati in jaluzele orizontale, verticale sau venetiene te vor ajuta sa alegi corect ce ai nevoie pentru casa ta.

Ne poti trimite si email la [email protected] si in cel mai scurt timp te contactam.

Suna acum!
× Mesaj aici!