In secolul in care confortul si estetica unei locuinte sunt prioritati pentru propietarii lor, roletele textile sunt o solutie practica si eleganta pentru a gestiona nivelul de lumina care sa patrunda in casa, ofera intimitatea de care oricine are nevoie in propria locuinta.

Ce sunt roletele textile?

Sunt realizate dupa cum spune si denumirea lor, dintr-un  material textile care este montat pe un tub de metal/plastic si care este actionat printr-un mecanism care le ridica si coboara.

Rotelele textile se gasesc disponibile intr-o diversitate de culori: alb, albastru, gri, negru, maro, bej, etc.

Se pot personaliza in functie de lungimea si latimea ferestrelor unde vor fi instalate, pot avea lungime de la minim 25 cm pana la peste 300 cm, la fel si inaltime.

Nivelul de lumina/opacitate: semi-opac, black-out, opac sau transparent in functie de nevoile fiecarui client in parte.Ele se pot monta pe golul ferestrei, rama ferestrei si perete.

Avantajele:

Te ajuta sa controlezi lumina naturala

Cu ele, ai capacitatea de a controla cantitatea de lumina naturala care sa patrunda in interiorul camerei, poti bloca complet lumina, poti permite controlat cata lumina ai nevoie sa intre in interiorul camerei tale.

Intimidate

Te ajuta sa iti mentii intimitatea, materialul textile permite lumini sa patrunda in interior dar este si o bariera foarte eficienta impotriva privirilor indiscrete ale vecilor sau curiosilor.

Protectie UV

Odata sunt inchise total ele vor bloca razele ultraviolete care pot fi daunatoare.

Estetica

Fiind disponibile intr-o gama mare de culori, dimensiuni , ele pot fi adaptate cu usurinta la orice incapere.

Usurinta in folosire

Rolelele textile sunt foarte usor de instalat si de folosit cat si de intretinut si curatat.

Se pot instala in living-uri, dormitoare, bucatarii, bai, birouri, pe ferestre, usi glisante, usi de exterior

Procesul de instalare:

Faceti masuratori exacte ale spatiului unde vor fi montatea, apoi suporturile pentru role trebuie montate in interiorul cadrului ferestrei sau usii, cu suruburi si dibluri.

Odata suporturile bine fixate, roleta va trebuie montata pe suporturi dupa instructiunile de utilizare ale producatorului.

In cazul in care roleta este dotata cu mecanism de actionare trebuie si aceasta instalat confor intructiunilor.La final faceti un test pentru a va asigura ca au fost instalate corespunzator.

In unele cazuri, atunci cand ferestrele sau usile sunt mai atipice, poate aveti nevoie sa luati legatura cu o firma specializata in instalarea de rolete textile.

Suna acum!
× Mesaj aici!