Uneltele pneumatice sunt acele produse profesionale care sunt alimentate cu aer comprimat și ofera o gama larga de beneficii, inclusiv putere mai mare, rezistenta in timp și costuri de intreținere mai mici fata de celelalte unelte.

Unul din principalele avantaje ale uneltelor pneumatice este puterea lor mare de iesire,fata de uneltele electrice, acestea ofera o viteza de rotatie mult mai mare care va pot face munca mult mai ușoara și mai eficienta.

Va face lucruri care pot parea greu de realizat cu un minim efort din partea celui care o foloseste.

Avand putine piese in componenta, este mai puțin probabil sa se supraincalzeasca sau sa se arda, sunt rezistente la uzura.

Exista foarte multe tipuri de unelte pneumatice care te pot ajuta in diferite operatiuni de la strangerea șuruburilor pana la șlefuirea lemnului.

Un pistol pneumatic de cuie este o unealta care folosește aer comprimat pentru a fixa cuiele în lemn sau in alte materiale.

Unealta are o magazie unde sunt introduse cuiele in rola, un declanșator activeaza o supapa care elibereaza comprimat, care pune in miscare un piston care impinge cuiul din pistol și in materialul care urmeaza a fi fixat.

Pistoale pneumatice de batut cuie sunt folosite in domeniul construcțiilor, prelucrarea lemnului, pentru ca pot accelera procesul de fixare a cuielor și imbunatatesc precizia.

Pistoale pneumatice sunt disponibile in mai multe variante pentru a se potrivi la diferite intrebuintari, unele folosesc cuie de dimensiuni mai mici pentru lucrari de finisare, alte cuier mai mari pentru structurile de constructive.

Inainte de prima utilizare cititi si respectati toate instructiunile din manual de utilizare pentru ca se pot dovedi periculoase daca nu sunt folosite cum trebuie.

Purtați intotdeauna ochelari de protectie, manuși și alte echipamente, conform cerințelor produsului pe care il utilizați.

Avantajele folosiri pistoalelor pneumatice de batut cutie:

Viteza și eficiența

Productivitate crescuta

Precizie

Oboseala redusă a utilizatorului

Dezavantaje:

Cost: Pistoalele pneumatice de cuie pot fi mai scumpe decat alte scule tradionale, pentru functionare lor este nevoie de un compresor de aer.

Siguranța: Pistoalele pneumatice de cuie pot fi periculoase daca nu se utilizeaza corespunzator

Va recomandam modelul MAX CN80, cuie rola 50-80 mm 5-7 Bari, cel mai performant din gama lui.

Este realizat din aluminiu turnat sub presiune, este foarte durabil, maner cu forma ergonomica acoperit cu un cauciuc foarte moale.

Capsator pneumatic cu capse

Un capsator pneumatic fixeaza capse in diverse materiale, cum ar fi lemnul, plasticul sau metal. Functioneaza pe acelasi principiu ca si pistoale de cuie, doar ca in loc de cuie sunt capse.

Capsatoarele pneumatice sunt folosite construcții, prelucrarea lemnului și fabricarea mobile, deoarece pot fixa rapid și ușor materialele impreuna cu un efort minim din partea celui care foloseste capsatorul.

Capsatoarele pneumatice au viteza de lucru mare, eficiența și fiabilitate, facandu-le o alegere populară aatt pentru profesionisti cat și pentru cei pasionații de bricolaj.

Recomandam modelul de Capsator pneumatic MAX TA116/22-9, 5-7 Bar, 180 capse, utilizat pentru decoratiuni interioare, de fixat lemn stratificat.Are un tragaci cu declansare rapida, este un produs de dimenisuni reduse.

Suna acum!
× Mesaj aici!