Daca ai un buget mic sau mediu la dispozitie, poti oricand apela la cateva idei speciale de cadouri, iar cateva dintre ele le gasesti online pe blusmart.ro

Accesorii fumat

Din viata unui fumator nu lipsesc niciodata cateva articole practice. O scrumiera cu un design inedit va transforma masa, biroul sau casa intr-o sursa plina de inspiratie. Desi e un viciu costisitor si neplacut pentru multi dintre noi, pentru un fumator e un ritual relaxant si placut, care va deveni si mai special odata cu accesoriile potrivite. In acelasi timp te poti orienta si catre o bricheta electrica sau o bricheta cu plasma, acestea fiind cu adevarat practice.

Aparat pentru masaj

Cand eforturile fizice si psihice isi fac resimtita prezenta, tu ii poti veni in ajutor persoanei dragi cu un cadou aniversar sau un cadou secret santa care sa aiba in centrul atentiei un aparat sau o centura de masaj. Poate fi un aparat clasic sau un instrument cu posibilitatea de a tonifia muschii si de a elimina tensiunile musculare.

Bauturi de colectie

Un colectionar de bauturi se va bucura intotdeauna sa incerce arome noi, rafinate, care sa-I patrunda usor in adancul sufletului si care sa contribuie la crearea unui moment de neuitat.

Asa ca-i poti oferi in dar si un vin de exceptie, un wiskey sau poate o astfel de bere in editie limitata, alaturi de un tirbuson clasic sau un tirbuson electric, pe care-l puteti savura impreuna in momentele voastre speciale.

Accesorii ideale pentru orice barbat

Orice gentleman se va bucura sa primeasca in dar un accesoriu special, deosebit, daruit din iubire. Si aici ai numeroase optiuni la care poti apela cu succes astfel incat sa-l surprinzi.

De exemplu, poti apela la un ceas de mana formule matematice sau un ceas cu un design de poveste (poate un ceas sustenabil din lemn, personalizat etc.). Dar ii poti oferi in dar si un astfel de ceas de perete sau de birou.

De altfel, igiena nu lipseste din viata unui barbat, iar barba este omniprezenta din viata sotilor nostri, indiferent ca e mai mica sau mai mare si de stilul sau personal.

Asa ca accesoriile perfecte pentru berberit vor fi intotdeauna o alegere extrem de practica. Uite, un sort de berberit care previna imprastierea parului in locuinta atunci cand isi finiseaza barba, il va ajuta sa-si termine mai simplu si mai rapid rutina de ingrijire, cu mai putine batai de cap.

Poti opta si pentru o masina de berberit, una clasica sau cu acumulator reincarcabil, o masina cu numeroase functii utile.

Accesoriile pentru calatorii si supravietuire pot fi de asemenea ideale pentru orice vacanta care se poate transforma intr-o adevarata misiune de supravietuire.

Cateva dintre ideile de cadou la care poti apela pentru acestia sunt seturile de ustensile multifunctionale cu numeroase piese (cutit, tirbuson, surubelnita etc.) sau un set de gratar, fie chiar si un gratar portabil

Suna acum!
× Mesaj aici!