Ușile de garaj sunt parte integranta a oricarei locuințe,oferind securitate, confort și un aspect placut. Printre diferitele tipuri de uși de garaj disponibile in acest moment pe piața, ușile de garaj tip rulou au caștigat o popularitate destul de mare in ultimii ani.

Aceste uși inovatoare ofera un design prin care economisesti foarte mult spațiu atat in interior cat si exterior.

Spre deosebire de ușile tradiționale sau cele secționale, ușile de garaj tip rulou funcționeaza pe un mecanism de inclinare verticala.

Aceasta inseamna ca, in loc sa se deschida spre exterior se rostogolesc in sus și in jos vertical.

Mișcarea vertical a acestora asigura o folosire eficienta a spațiului, facand ușile de tip rulou o alegere perfecta pentru casele cu spațiu limitat in exterior.

Acest mecanism elimina nevoia de spațiu suplimentar in fata garajului, permițand vehiculelor sa fie parcate mai aproape de ușa fara nicio obstacol.

Materiale din care sunt realizate ușile de garaj cu rulou:

Oțel:

Usile tip rulou realizate din oțel sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor.

Ele ofera o securitate excelenta și pot rezista la condiții meteorologice nefavorabile.

Ușile fabricate din oțel pot fi izolate pentru a imbunatați eficiența energetica.

Aluminiu:

Usile fabricate din aluminiu sunt ușoare și rezistente la coroziunea in timp.

Sunt alegerea ideala pentru zonele in care aerul poate provoca aparitia ruginei.Ușile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama de modele și culori.

Avantajele ușilor de garaj tip rulou:

Acestea ofera mai multe avantaje fața de alte tipuri de uși de garaj, facandu-le o alegere preferata in randul proprietarilor de case. Iata cateva beneficii:

Economisesti spatiu, așa cum am menționat mai devreme, mecanismul de inclinare verticala permite economisirea de spatiu atat la interior cat si la exterior.

Acest aspect important pe care il ofera acest model de usa este ideal atunci cand spatiul este limitat.

Sunt silențioase, sunt proiectate sa funcționeze perfect fara a produce zgomot.

Fabricate din componte calitative ele asigura un zgomit mic in timpul deschiderii/inchideri fara a deranja pe cei din interiorul sau exteriorul casei

Ofera o securitate confortabila care le face o alegere de incredere pentru protejarea vehiculelor și bunurilor depozitate in interiorul garajului.

Structura lor puternica și lipsa balamalelor face dificila patrunderea din exterior.

Opțiuni suplimentare de securitate:tehnologia rolling code și accesul prin telecomanda, sporesc și mai mult protecția.

Izolație și eficiența energetica deloc de neglijat, find izolate corespunzator ajuta la prevenirea pierderilor de caldura in anotimpul rece si vor reduce temperaturile pe timpul verii, rezultand un mediu mai confortabil in interior si o economie la energie.

Personalizare

Fiind disponibile in foarte multe modele ele se pot personalize in functii de preferintele fiecaruia, stilului casei,arhitecturi, etc.Se pot alege o varietate de culori de la alb clasic la nuante vibrante, indraznete, practic optiunile sunt nelimitate.

Automatizare, aceste modele de usi pot fi automatizate pentru confort, permițandu-va sa deschideți și

inchideți ușa apasand un simplu buton de pe telecomanda sau prin intermediul unei aplicatii instalate le telefonul mobil.Deasemenea pot fi integrate cu sisteme inteligente care sa permita accesul si controlul de la distanta prin smartphone-uri sau comenzi vocale.

Adaugarea acestor optiuni va permite monitorizarea garajului, sa se deschida/inchida usile de garaj de oriunde doreste propietarul.

Investește intr-o ușa de garaj tip rulou și experimenteaza amestecul perfect de confort, stil și liniște pe care le ofera.

Suna acum!
× Mesaj aici!