1. Ce vrei sa spui atunci cand esti de parere ca o aroma este „prea intensa”?

Te-ai intrebat vreodata de ce, atunci cand cumperi parfumuri, anumite mirosuri te duc intr-o anumita perioada de timp cand erai in bratele bunicii sau te pregateai pentru o noapte in club?

Asta se intampla pentru ca parfumurile sunt legate de experientele de viata ale fiecarei persoane si, prin urmare, ceea ce iti place sau nu este o chestiune de asociere pozitiva ori negativa.

Ti s-a intampla vreodata sa fii intrebata la un magazin de parfumuri ce aroma preferi si tu sa spui „Nu vreau ceva prea puternic?”

Ceea ce vrei sa spui de fapt este: „Nu vreau ceva care sa-mi displaca” care sa nu fie pe placul meu

2. Anumite ingrediente vor face ca parfumul sa fie mai scump, chiar daca il cumperi de Black Friday sau alte oferte promotionale lansate de magazinele de parfumuri.

Iti place acel parfum de iasomie, dar crezi ca este prea scump? Ei bine, parfumurile de inalta calitate nu sunt ieftine, desi le poti prinde la oferte foarte bune pe siteul homearoma.ro

Unde vei gasi parfumuri pentru barbate si femei de la L’atelier Erin inspirate de la marcile celebre de parfumuri.

Gasesti deasemenea Parfum Royal Platinum de 50 ml pentru dama/barbat la preturi avantajoase si care sunt o alternativa la parfumurile scumpe pe care orice persoana le doreste.

Un Royal platimum parfum pe care il gasesti pe magazinul online homearoma.ro sau pe marile marketplaceuri din Romania la preturi incepand cu 39.99 lei nu poate fi decat o achizitie de care trebuie sa profiti.

Apa de parfum David Walker la 50 ml inspirat de brandurile de parfumuri cunoscute este acum la reducere.

Imagineaza-ti doar cate flori sunt necesare pentru a fi culese cu atentie, una cate una. Iasomia, de exemplu, necesita 5 milioane de flori pentru a obtine un kg de ulei. De aceea, pretul acestui parfum poate fi mai mare.

3. Alege o aroma care se potriveste cu stilul tau de viata

Daca ti se face des somn la birou, incearca sa eviti parfumurile de trandafir, pentru ca acestea te pot face sa adormi sa da iti dea o stare de oboseala.

Cauta in schimb o aroma stimulenta – de exemplu, piper negru infuzat in parfumul preferat.

4. Time minte ca parfumul va mirosi diferit pe pielea ta

La testarea parfumului, foloseste discuri de hartie alba. Pune putin parfum pe ele pentru a simti aroma.

Imagineaza-ti totul ca si cand iti cumperi o roche noua. Daca iti place stilul si crezi ca ti se potriveste, cel mai probabil asa este.

Retine ca parfumurile pot mirosi diferit de la o persoana la alta. Parfumul se schimba din cauza reactiei care are loc asupra bacteriilor naturale de pe pielea noastra.

Nu te lasa pacalit/a de mitul ca ar trebui sa mirosi cafea intre mai multe arome. Cest lucru nu iti fa improspata nasul.

Dupa ce ai gasit parfumul perfect, incearca sa pulverizezi pe haine, acolo unde exista miscare maxima – cum ar fide exemplu pe tivul rochiei.

Suna acum!
× Mesaj aici!