Unul din cele mai rapide moduri de a schimba aspectul si ambianta unei incaperi este instalarea de rulouri exterioare.

Acest articol are rolul de ati expune care sunt cele mai importante beneficii ale rulourilor exterioare

Daca te-ai intrebat vreodata ce rulourile pot fi potrivite pentru tine, citește mai departe și te vom ajuta sa iei decizia corecta. 

Ce Sunt Rulourile?

Se crede ca ele au aparut pentru prima data in secolului al XVIII-lea in Olanda.Erau folosite pentru a controla cantitatea de lumina solara care sa patrunda intro camera pe timpul zilei, erau folosite cat si pentru a bloc alumina lunii, pe timpul noptii.

Frumusețea lor consta in simplitatea eleganta designului.Odata instalate, ele pot fi ridicate sau coborate folosind o diverse mecanisme in functie de modelul ales si optiunile alese.

Unele moedel folosesc cabluri simple de tragere, in timp ce altele folosesc un lanț de infașurare atașat la carcasa cu role,alte modele se pot actiona prin intermediul unei telecomenzi .

De ce sa alegeți Rulouri?

Cu atat de multe opțiuni disponilecare se pot instala la ferestrelor, s-ar putea sa va intrebați de ce ar trebui sa alegeți totusi rulouri exterioare.

Ele sunt o modalitate de a va completa usile si ferestrele si filtra lumina exterioara.

Datorita capacitații lor de a controla cantitatea de lumina dintr-o camera, rulourile va pot ajuta sa faceti economie la consumul de energie electrica.

In zilele reci puteti lasa rulourile ridicare pentru a permite soarelui sa patrunda in camera ajutand la o incalzire pasiva.Pe timpul verii puteti trage rulourile pentru a bloca razele soarelui si astfel veti mentine o incapere mai racoroasa si confortabila.

Datorita profilului subtire ele sunt o completare frumoasa a oricarui decor, puteti alege o culoare si un model care sa se integreze perfect cu locuinta voastra.

Au foarte puține parți mobile și funcționeaza constant pe perioade lungi de timp. 

Rulourile exterioare sunt usor de instalat si necesita foarte putina intretinere, puteti folosi pentru curatarea lor o carpa umesa si detergent normal.Puteti folosi deasemea un furtun cu apa la o presiune normala

Rulourile sunt in mare tendinta in ziua de azi iar daca vrei sa oferi casei tale un aspect modern, ele sunt una din cele mai bune solutii de ales.

Daca casa tare are incaperile mai mici sau daca vrei pur si simplu doar sa le faci sa se simta cat mai deschise și mai spațioase posibil, rulourile sunt o alegere excelenta in acest sens.

Perdelele sau draperiile pot fi mari și voluminoase si pot face o camera sa para mai mica decat este in realitate.

Unde gasești Rulouri? Rehau-termopane.ro este un furnizor de servicii complete de rulouri exterioare.

Folosind produse de calitate te vor ajuta sa alegi stilul, culoarea și modelele potrivite pentru casa ta. 

Echipa de profesionisti vor instala corect la ferestra casei tale rulourile alese pentru o durata de viata indelungata.

Fa Alegerea Corecta

Exista multe opțiuni care se pot instala la ferestrele casei tale, dar niciuna nu este la fel de flexibila, durabila și accesibila ca rulourile. 

Contactați-ne astazi  pentru a afla mai multe despre rulouri și pentru a solicita o oferta gratuita pentru casa dumneavoastra. 

Suna acum!
× Mesaj aici!