Construirea unei case din containere de transport pare destul de simplă în teorie. Există milioane de containere de transport în exces în porturi din întreaga lume și sunt de dimensiunea perfectă pentru o casă. Dacă doriți o casă cu mai multe etaje stocați doar câteva containere de transport unul peste altul și, voilă, aveți o casă. Din păcate, lucrurile nu sunt niciodată atât de ușoare pe cât par de la bun început. Atunci când vine vorba de construirea unei case din containere de transport maritim, există mai multe lucruri pe care trebuie să le știți pentru a vă asigura că casa dvs. este structurală, durabilă și deosebit de frumoasă.

1. Consultați Înainte de a cumpăra

Nu ați cumpăra niciodată o mașină second hand fără să o inspectați și să o luați pentru un test drive. Atunci când achiziționați un container de transport folosit, cel mai probabil nu veți putea face o „plimbare” completă, mai ales dacă în prezent se află într-un port obscur din cealaltă parte a lumii. Cu toate acestea, puteți solicita vânzătorului imagini detaliate și o descriere detaliată a containerului.

Containerele de transport mai vechi, în special, ar putea avea mai multe scufundări, probleme cu rugina sau alte probleme structurale care vin cu o viață de a fi aruncate în largul mării. Containerele pentru o singură călătorie sunt puțin mai scumpe, deși sunt aproape sigure că sunt într-o formă excelentă și ar putea merita investiția dacă doriți să evitați munca (și cheltuielile) de fixare a unui container care este protejat.


2. Cunoaște-ți restricțiile privind autorizatia de construcție.Multe orașe ar putea avea anumite restricții împotriva construirii unei case din containere de transport maritim. Înainte de a investi câteva mii de dolari în containere de transport folosite, asigurați-vă că verificați regulile de construcții locale și de stat.

3. Asigurați-vă că aveți un plan de izolare

Un recipient de transport din oțel neterminat va fi insuportabil de cald pe timpul verii și va îngheța iarna, dacă nu aveți un plan bun pentru adăugarea izolației necesare. Când proiectați casa din containerul de transport, întrebați anumiți antreprenori despre idei de izolare și nu uitați că va trebui să izolați puternic acoperișul, precum și pereții. Izolația în stilul cuverturii va avea nevoie de un perete interior de știft, în timp ce izolarea cu spumă poate fi pulverizată direct pe perete. Dacă explorați o alternativă mai ecologică sau mai sustenabilă, luați în considerare lâna de oaie sau chiar adăugarea unui acoperiș verde pe partea de sus a containerului dvs. de transport acasă.


4. Găsiți o firma care ofera cu experienta

În loc să încercați să vă ocupați de un contractant pentru plasarea și modificarea containerelor neterminate și a altora pentru lucrările de finisare interioară, este mai bine să căutați o firma care să poată supraveghea întregul proces. Întrucât construcția de containere de transport este încă o nișă relativ nouă în industria construcțiilor, poate fi dificil să găsești contractanți cu experiență relevantă.

Suna acum!
× Mesaj aici!