@velicaflorin

Rulouri exterioare pentru orice tip de locuinta rulourisiusi.ro

♬ sunet original – Velica Florin

Avantaje rulouri exterioare

Securitate

Rulourile exterioare ajuta la intarirea securitati casei tale, fiind mai dificil de forțat sau spart decat ferestrele obisnuite.

Controlul luminii

Poți controla nivelul de lumina care sa patrunda in interiorul casei tale prin simpla ridicare sau coborare a rulourilor.

Izolare termica

Rulourile exterioare pot ajuta la reducerea pierderilor de caldura in sezonul rece si pot menține casa mai racoroasa in timpul verii, economisind astfel energie electrica cu intalzirea sau racirea.

Protecție impotriva intemperiilor

Acestea ofera protecție impotriva ploii, vantului, viscolului  saua altor condiții meteorologice nefavorabile, protejand astfel ferestrele si casa.

Reducerea zgomotului

Rulourile exterioare pot sa atenueze zgomotul din exterior, permițandu-ti astfel sa te bucuri de un mediu mai linistit si relaxant in interiorul casei.

Aspect

Ele adauga un element estetic la fațada casei tale si pot fi personalizate pentru a se potrivi exact cu designul al locuinței tale.

Rezistenta

Rulourile exterioare sunt realizate pentru a rezista in timp.

Controlul insectelor

Ele pot oferi si o bariera suplimentara impotriva patrunderi la interior a insectelor si a altor daunatori.

Confidențialitate

Asigura un grad ridicat de confidențialitate, protejandu-te de priviri curioase venite din exterior.

Automatizare

Poți opta pentru modele de rulouri automate, care se pot controla cu usurința printr-o telecomanda sau prin intermediul unei aplicații mobile.

Suna acum!
× Mesaj aici!