Jaluzele verticale pentru ferestre ofera un aspect placut oricarei incaperi, deși s-ar putea sa nu fie prima alegere, jaluzelele verticale ofera o serie de avantaje pe care le prezentam mai jos:

Control al luminii

Unul dintre cele mai importante avantaje ale jaluzelelor verticale este capacitatea lor de a controla cantitatea de lumina care intra intr-o anumita incapere.

Prin simpla ajustare a lamelelor,puteti regla cu usurinta cantitatea de lumina care poate intra in camera voastra.

Acest lucru este deosebit de util pentru dormitoare sau sufragerie in care persoanele doresc sa creeze un mediu mai relaxant pentru a dormi,odihni sau a se uita la televizor in timpul zilei.

Intimitate

Jaluzelele verticale sunt de excelente pentru menținerea intimitații,reglandu-le simplu, puteți crea cu ușurința un mediu privat dar in acelasi timp sa permiteti luminii naturale sa patrunda in camera.

Acest lucru face ca instalarea jaluzelelelor  verticale sa fie o alegere ideala pentru camerele cu vedere la strada sau care sunt intr-o zona cu trafic mai de intens.

Usor de curatat si intretinut

Un alt avantaj al jaluzelelor verticale este ca sunt ușor de intretinut si curațat.

Spre deosebire draperii sau perdele,care necesita spalare sau curațare chimica,jaluzelele verticale pot fi șterse rapid si usor cu o carpa sau o laveta umeda.

Acest model de jaluzele pot fi instalate si folosite atat in ​​spațiile rezidențiale cat si cele comerciale și se pot personalizata pentru a se potrivi oricarei dimensiuni sau forme de fereastra.

Jaluzelele verticale sunt o alegere excelenta, practica și flexibila pentru ferestre de orice tip si orice imobil.

Eficienta energetica

Jaluzelele verticale pot ajuta la imbunatațirea eficienței energetice a casei tale.

Prin controlul de lumina solara care intra intr-o anumita camera,acestea ajuta la reglarea temperaturii și la reducerea nevoii de incalzire sau racire, dupa caz.

Acest lucru poate duce in final la facturi mai mici la energia electrica și la un mediu de viața mai confortabil.

Pe langa toate celelalte beneficii funcționale, jaluzelele verticale pot fi placute din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare.

Acestea vin intr-o gama diversa de culori și materiale, astfel incat sa va puteți gasi cu ușurința un model care sa completeze sau sa se potriveasca cu designul camerei, casei, biroului vostru.

Indiferent daca sunteți in cautarea unui aspect modern sau mai tradițional, jaluzelele verticale pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor dvs. de stil si gust.

Eficiente din punct de vedere al costurilor

Jaluzelele verticale sunt o opțiune destul de rentabila in comparație cu draperiile sau rulouri exterioare și pot fi instalate cu ușurința fara a fi nevoie de cineva experimentat si astfel reduci costurile de instalare si economisesti bani.

Jaluzelele verticale sunt de obicei mai sigure și mai durabile decat alte variante.

De asemenea sunt foarte ușor de manevrat, astfel incat copiii pot regla cu ușurința șipcile in poziția dorita, fara a risca ranirea sau alte incidente.

Daca vrei sa cumperi jaluzele vertical pentru casa ta nu exita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site sau sa  trimiti un email  si un reprezentat rulourisiusi.ro te va contacta pentru a te ajuta sa alegi modelul de jaluzele de care ai nevoie pentru casa ta.

Alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu cu experienta de peste 20 de ani.Alege sa cumperi produse de la producatori romani cu expertiza in producerea lor.

Suna acum!
× Mesaj aici!