Atunci cand vine vorba de amenajarea casei tale, fie ca este vorba despre o renovare sau o noua construcție, este important sa acorzi atenție tuturor detaliilor.

Una dintre acestea este alegerea sistemului de acoperire a ferestrelor.

Jaluzelele orizontale reprezinta o opțiune foarte solicitata și practica pentru a controla lumina, care sa intre in casa, intimitatea și de ce nu aspectul locuintei.

Mai jos veti gasi 10 motive pentru care trebuie sa alegeti jaluzele orizontale pentru casa voastra:

1. Controlul luminii care poate patrunde in interior, jaluzele fie ca sunt orizontale sau verticale pot fi reglate pentru a stabili exact cata lumina sa patrunda intr-o incaperere si ai posibilitatea de a crea o ambianta placuta pentru un somn linistitor sau o bine venita odihna in orice moment al zilei.

2.Te bucuri de intimitate

Jaluzele se pot regla pana in punctul in care privirile curioase ale vecinilor sau trecatorilor nu vor avea nici un fel de efect pentru ca nu vor putea vedea nimic in interior.

3. Protecția impotriva ultra violetelor, avand optiunea de inchidere completa ele vor bloca total razele puternice ale soarelui.

4.Ventilație optima, chiar daca ele sunt trase pentru a conferi din beneficiile expuse mai sus, jaluzele prin reglareal unghiului lamelelor sale, permit controlul fluxulul de aer care poate patrunde intr-o camera. Beneficiezi de o ventilate perfecta in interiorul incaperi!

5.Vei economisi energie, jaluzele ofera o izolatie termica buna și reduc pierderile de caldura iarna,iar pe timpul verii poti bloca excesul de caldura care poate intra in casa

6.Sunt usor de curatat, aceste modele se intretin foarte usor si se curta simplu si rapid cu ajutorul unei carpe,lavete sau al unui burete umed imbibat in apa.

7. Plaja mare de modele si culori, ele sunt disponbile intr-o varietate mare astfel incat ai o multime de optiuni dintre care sa alegi sa se incadreze cu ferestrele locuintei

8.Rezistente in timp, fiind realizate din materiale durabile care rezista in timp (aluminiu, plastic dur, pvc, vinil,lemn sau bambus) vor fi capabile sa supravietuiasca cu brio la uzura, decolorare sau deformare.

9.Aspect placut, ele adauga o nota eleganta și sofisticata oricarui interior. Ele se pot integra perfect intr-o varietate de stiluri de design, de la modern la clasic.

Pot fi deasemenea instalate la diferite timuri de incaperi, de la livinguri si dormitoare oana la bucatarii, birouri sau orice alte spatii care au ferestre.

10. Pret accesibil, jaluzele sunt accesibile ca si pret, investiția in jaluzele orizontale nu este mare dar beneficiile sunt nenumarate.Pretul unei jaluzele poate pleca de la 50 lei si poate ajunge pana la cateva mii de lei in functie de modelul ales, materialul din care sunt realizate, dimeniunea lor, daca sunt de interior sau de exterior,au sau nu lamele, etc.

Ia in considerare jaluzelele orizontale atunci cand decizi cum sa acoperi ferestrele casei tale și vei beneficia de toate avantajele pe care le ofera acest sistem practic și elegant.

Suna acum!
× Mesaj aici!