Vrei ferestre termopan instalate la un pret destul de accesibil? www.termopane-salamander.ro iti ofera aceasta oportunitate cu produsele de top marca Salamander

Contactati-ne acum pentru a obtine cele mai bune PRETURI din piata!!

Te-ai saturat de geamurile tale vechi si plictisitoare ale casei tale?

Ai observat ca locuinta ta este mai calda vara si mai rece pe timpul iernii?

Auzi in mod constant vecinii sau masinile de pe drumul aglomerat din apropierea casei tale?

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care foarte multe persoane aleg sa instaleze geamuri termopan la ferestrele si usile lor.

Dar este chiar benefic?Avem cateva argumente pro pentru a va ajuta sa decideti mai usor

Va ajuta sa economisiti la factura de energie.

Ferestrele termopan folosesc doua sau chiar trei folii de sticla (geam tripan) care ajuta la reducerea semnificativa a cantitatii de caldura care intra/iese din interiorul casei. 

Ca urmare, locuinta voastra este mai racoroasa in timpul verii si mai calda pe timpul iernii, asta inseamna ca nu trebuie sa porniti aerul conditionat tot timpul, vara sau centrala/caloriferul/radiatorul, iarna, pentru a atinge  o temperatura confortabila si aceste beneficii duc la o scadere de consum la energia electrica.

Geamul termopan reduce considerabil cantitatea de caldura care poate patrunde sau iesi dintr-o anumite incapere, si odata instalat geamul termponan va crea o atmofera calda iarna si una racoroasa pe timpul verii.

Datorita acestor ferestre termopan puteti sa va luati ramas bun de la costurile mari de energie cheltuita vara cu aerul conditionat sau iarna cu solutiile de incalzire.

Geamul termopan sporeste izolarea fonica a casei tale

Geamurile termopan sunt mult mai groase decat cele clasice si totodata sunt mai eficiente in a reducere zgomotului din exterior. 

Acest lucru este ideal pentru cei care locuiesc intr-o zona cu trafic pietonal/auto foarte mare.

Imbunatatesc securitatea cladirilor.

Ferestrele cu geam termopan sunt mai greu de spart si atunci este mai dificil pentru cineva sa poata deschide fortat fereastra din exterior.

A avea ferestre si usi cu geamuri termopan poate descuraja hotii sa incerce sa patrunda in interiorul casei tale.

Ferestrele termopan pot reduce decolorarea interioara

Ai o canapea scumpa din piele chiar langa fereastra si este expusa la razele solare?

Cu mai putina caldura care intra in casa ta, mobilierul vostru va fi mult mai bine protejat odata ce ai pus ferestre termopane.

Confort termic

Stiati ca peste 40% din caldura acumulata in interiorul unei case este eliberata prin geamurile ferestrelor in sezonul rece, si in timp ce peste 87% din caldura nedorita intra prin ferestre in lunile mai calduroase?

Dar ferestrele termopan va pot face casa mai calduroasa in sezonul rece prin captarea si retinerea caldurii la interior si va poate mentine interiorul mai racors si protejat de razele UV ale soarelui pe timpul verii.

Cu totii cunoastem functia de baza a unei ferestre si stim importanta ei pentru intreaga functionalitate  a locuintei.

Odata ce ferestrele termopan au fost instalate, acestea ofera o multitudine de beneficii cu care o fereastra normala formata dintr-un singur geam nu le poate oferi.Alege un geam de calitate de la Salamander atunci cand doresti sa iti imbunatatesti confortul casei tale!!!

Suna acum!
× Mesaj aici!