Beneficii pentru deschiderea usilor de garaj 

Avantajele pe care automatizarea usilor de garaj le ofera proprietarilor de case

1. Securitate mai buna

Dispozitivele de deschidere/inchidere a usilor de garaj au o gama larga de tehnologii de ultima ora setate.

Aceste caracteristici unice  ofera o securitate incredibila pentru masina,articole din garaj si casa in sine.

2. Comoditate 

Dispozitivele de deschidere si inchidere a usilor de garaj permit utilizatorilor sa se bucure de usurința de control si confort. 

Usile de garaj vin cu o telecomanda care asigura utilizatorilor sa nu fie nevoiți sa coboare din masina pentru a deschide sau inchide usa de garaj. Mai nou foarte multe sistem se pot deschide sau inchide prin intermediul telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii instalate.

3. Consum de energie minima 

Dispozitivele de deschidere/inchidere nu consuma multa energie. 

Asta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji ca veti cheltui foarte mult pentru plata facturilor de energie electrica.

Un alt plus al este  acelaa ca permit consumatorilor sa cupleze sistemul la panourile solare. 

4. Acces usor chiar si in timpul sezonului de iarna

Odata cu sezonul de iarna vine, in fata garajului tau se poate strange multa zapada dar cu aceste optiuni automate iti poti deschide si inchide garajul cu un singur click pe un buton sic el mai important  o poți face in timp ce stai in masina.

5. Controlul temperaturii 

Dispozitivele folosite controlul usilor de garaj folosesc tehnologie de ultima generatie pentru a asigura funcționalitatea. 

O caracteristica incredibila oferita sunt este senzorii de monitorizare a temperaturii din interior.

Si in acest fel, propietari poti fi alertati daca usa garajului este lasata intredeschisa si daca garajul tau devine prea cald sau rece in anumite perioade

Excelenta atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii, aceasta caracteristica este benefica pentru cei care pastreaza produse sensibile la temperatura in garajele lor.

6. Intreținere usoara 

Deschizatoarele usilor de garaj sunt rusor de intreținut. Odata instalat, puteți utiliza dispozitivul de deschidere a usii de garaj fara sa va faceți griji ca poate crapa sau necesita o intreținere constanta. 

7. Varietate de opțiuni

O caracteristica pe care suntem siguri ca o veți adora la deschiderea usii de garaj este multitudinea de opțiuni si stiluri pe care le puteti alege

8. Accesibile

Aceste sistem sunt accesbile ca pret si difera in fucntie de tipul de deschidere a usii

Transforma aspectul casei si adauga frumusețe spațiului tau de garaj modernizand usa de garaj.Foloseste tehnologia moderna pentru a putea sa controlezi usa de garaj cu smartphone-uri.

Suna acum!
× Mesaj aici!