Jaluzelele sunt o parte esentiala din decorul modern al unei case, birou, spatiu comercial, etc. Dar cu toate acestea, importanta jaluzelelor depaseste frumusetea si serveste si in alte aspecte la fel de importante, si anume:

Ofera protectie impotriva razelor UV

Razele UV pot patrunde prin ferestre si pot fi foarte daunatare, dar jaluzelele sunt foarte utile in a va proteja de razele puternice ale soarelui.

Va pot proteja inclusive mobila, podeaua, peretii sau lucruri din casa, impotriva decolorarii si uzurii in timp.

Economiseste energie

Jaluzelele odata instalate la ferestre sporesc confortul si racesc temperatura in interior incaperilor.Ele optimizeaza transmiterea luminii naturale din exterior pentru a ilumina camera, permitand patrundea luminii naturale in interior si reducand cantitatea de energie de care aveti nevoie pentru a ilumina incaperea respectiva.

Ofera confort si imbunatateste productivitatea

Jaluzelele va ajuta sa controlati cantitatea de lumina care sa patrunda prin ferestre in interiorul locuintei.Daca instalati jaluzele la birouri sau locuri de munca, ajuta la cresterea productivitatii muncii pentru ca angajati vor lucra intr-un mediu confortabil.

Creeaza un mediu sanatos de lucru

Folosirea sistemelor de ventilatie sau aparate de aer conditionat, reduc cantitatile de gaze CO2 din aer, creand un mediu de lucru sanatos.

Ofera confidentialitate in timp ce mentine vizualizarea corespunzatoare

Cu jaluzele vertical sau orizontale iti vei putea pastra intimitatea fata de vecini si privirile indiscrete ale trecatorilor (daca locuiesti intr-o zona de care cu trafic pietonal intens) dar in acelasi timp iti vei putea mentine vederea exterioara.

Ferestrele complet goale te-ar lasa sa te simti expus.

Ferestrele de acasa sau de la birou joaca un rol crucial in a permite patrunderea aerului proaspat si lumini naturale.

Cu toate acestea, trebuie sa controlati cantitatea de lumina solara care trece prin ferestre.

Instalarea jaluzelelor orizontale sau verticale va ofera puterea de a regla efectul luminii si caldurii din casa sau biroul vostru.

Stiati ca folosirea aerului conditionat a crescut cu peste 45% in ultimii ani datorita lipsei jaluzelelor din cladirile de birou care sunt realizate doar din sticla?

Acest lucru are un impact major asupra oamenilor, deoarece aparatele de aer conditionat recicleaza aerul cald din incapere prin aspirarea acestuia si folosind diferite substante pentru a-l raci, inainte de a-l pompa inapoi.

In tot acest process Nu exista aer proaspat si natural!Prin urmare, este mai sanatos sa racesti partial o cladire folosind jaluzele si sa folosesti cat mai putin sistemele de racire sau aparatele de aer conditionat.

Instalarea de jaluzele verticale sau orizontale va poate economisi cu pana la 50% din costurile de energie electrica si va poate ajuta sa va raciti cladirea intr-un mod mai sanatos decat sistemele de racire a aerului.

Chiar si cea mai eficienta sticla nu este la fel de benefica ca o jaluza instalata la ferestre.

Este timpul sa contactati experti in jaluzele la numarul de telefon 0723399841

Suna acum!
× Mesaj aici!