Instalarea unei usi de garaj care se deschide/inchide cu ajutorul unei telecomenzi sau a unei aplicații de pe telefonul tau mobil aduce numeroase beneficii importante, si anume:

Confort si comoditate

Folosirea unei telecomenzi sau a unei aplicații de pe smartphone-ul tau va face deschiderea sau inchiderea usii de garaj extrem de usoara si comoda.

Nu vei mai fi nevoit sa cobori din masina sau sa te apropii fizic de garaj pentru a deschide sau inchide garajul.

O siguranta mai mare

Multe sisteme moderne de control al usilor de garaj au optiuni de securitate sporita, cum sunt codurile de acces, autentificare cu amprenta digitala,etc.

Monitorizare si control de la distanța

Cu ajutorul acestor aplicații mobile, va puteți monitoriza starea usii de garaj de la distanța, atunci cand sunteti plecati din localitate.

Puteți verifica daca usa este deschisa sau inchisa, iar in unele cazuri, puteți chiar sa o controlați de la distanța, un serviciul util in situațiile in care va aflați departe de casa si doriți sa verificați sau sa inchideți usa de garaj.

Usurința de utilizare pentru toți membrii familiei

O usa de garaj controlata cu telecomanda sau aplicația mobila poate fi folosita cu mare usurința de catre toți membrii familiei, inclusiv copii sau persoanele mai in varsta.

Integrare cu alte sisteme inteligente

Multe modele de usi de garaj pot fi integrate intr-un sistem de casa inteligenta, ceea ce va permite sa controlați usa de garaj impreuna cu alte dispozitive din locuința voastra.

Prin intermediul unui asistent virtual, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant, puteți chiar sa controlați usa cu comenzi vocale.

Imbunatațirea valorii proprietații

Instalarea unui sistem modern de control al usilor de garaj poate adauga valoare proprietații voastre, ceea ce poate fi util in cazul in care doriți sa o vindeți sau sa o inchiriați in viitorul apropiat.

Vezi video pentru mai multe informatii si despre alte produse vandute de siteul nostru rulourisiusi.ro

Suna acum!
× Mesaj aici!