Te gandești sa ai rulouri exterioare montate la casa ta? 

Atunci trebuie sa luați in considerare instalarea lor pentru ca ele au nevoie de o intreținere redusa si ofera o multime de beneficii

Rulourile sunt extrem de rezistente și foarte ușor de curațat, ele nu doar ca va protejeaza casa de intemperii, dar ofera,de asemenea, mai multa securitate și adauga valoare casei voastre pe termen lung.

Beneficiile pe care le ofera rulourile exterioare:

Rulourile exterioare pentru ferestre sunt o alegere de top de catre foarte multi proprietarii de case datorita numeroaselor beneficii pe termen lung pe care acestea le ofera.

Acestea sunt: intreținere redusa, securitate sporita, izolație imbunatațita, control al luminii și rezistenta. 

Pentru mai multe informații sau pentru o masura și o oferta gratuita, contactati-ne

Rulouri exterioare usor de intretinut si curatat 

Unul dintre numeroasele motive pentru care tot mai multe persoane aleg rulourile exterioare, este acela ca ele se curate foarte usor

Inainte de a incepe curațarea lor, asigurați-va ca rulourile sunt complet rulate.Stergeti murdaria cu apa, detergent normal si o carpa umeda, folosit produse neabrazive.

Nu spalati rulorile cu presiune puternica deoarece acestea se pot deterioara.

Pentru curatarea suprafaței interioare a rulourilor, folosi o laveta din microfibra sau o carpa uscata.

Cu toate ca rulourile nu au nevoie de curațare regulata, o spalare cu un furtun cu presiune moderata va menține suprafața exterioara a rulourilor curate pe termen lung.

Durata de viata lunga

Ele sunt fabricate din materiale durabile(oțel sau aluminiu)care sunt rezistente și vor putea face fata la toate condiții meteorologice.

Imbunatatesc securitatea casei

Rulourile ofera un strat suplimentar de securitate pentru casa ta, ele acționeaza ca o bariera pentru posibilit intruși și descurajeaza efracțiile – hoții cauta intotdeauna case cu acces ușor, iar rulourile odata instalate la o locuita, ii va descuraja.

Bucurați-va de controlul temperaturii

Rulourile sunt eficiente in a impiedica caldura sa iasa din casa in timpul iernii și pot impiedica caldura sa intre in casa vara.

Asta inseamna ca locuinta voastra este menținuta la o temperatura confortabila pe tot parcursul anului, in timp ce economisiți si bani la facturile de energie electrica

Controlați lumina

Cu rulourile odata instalate, puteți controla cat de multa lumina sa poata intra in camera voastra.

Daca aveți nevoie de intuneric complet, puteți inchide obloanele. Aceasta este o opțiune excelenta pentru persoanele care lucreaza noaptea și dorm ziua. Daca doriți lumina puternica rulați rulourile si lasati sa intre lumina la interior.

Ajustați-le dupa cum doriți, in funcție de nevoile voastre.

Reduce zgomotul

Rulourile nu ofera doar controlul luminii, ci și controlul sunetului. Rulourile pot reduce zgomotul din trafic, vecini, animale, avioane și multe altele.

Protecție impotriva intemperiilor

Rulourile exterioare adauga protecție impotriva condiții meteorologice nefavorabile, de la vreme calda și insorita pana la vreme furtunoasa, vant, ploaie și grindina. 

Design elegant

Rulourile sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele, pentru a se potrivi cu designul casei voastre și preferințele personale de stil. 

Oferim o consultație gratuita la fața locului, o masura fara obligații dar si o cotație gratuita. Oferim deasemenea si montaj profesional

Serviciile noastre, instalarea și livrarea sunt profesionale, rapide și de incredere!!!!

Suna acum!
× Mesaj aici!