Alegerea usii de garaj pare o operatiune simpla, nu?

Cu toate acestea, atunci cand incepeti cautarea, vedeti ca exista nenumarate modele, dimensiuni, culori, accesorii sau diverse alte optiuni functionale.

Si dintr-o data, aceasta operatiunea poate deveni complicata. Rulourisiusi.ro este aici pentru a oferi cele mai bune sfaturi de specialitate pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna investitie pentru casa voastra cu selectia noastra de usi de garaj rezidentiale , precum si usi comerciale de calitate pentru afacerea voastra.

Gasesti mai jos cateva sfaturi utile si avantaje ale usilor de garaj, care te vor ajuta sa alegi modelul perfect pentru stilul casei tale.

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o usa de garaj.

Rulourisiusi.ro te poate ajuta sa ei cea mai buna decizie

Ce model de usa garaj ai nevoie, usa de garaj sectionala, tip rulou sau personalizata?

Avantaje

Izolatie buna

Usile de garaj de calitate au un numar R-value mai mare.

Valoarea R indica eficienta energetica a izolatiei, cu cat valorea R este mai mare cu atat usa ofera o izolare termica mai buna.

Pentru a proteja continutul garajului de varietatile de temperatura si pentru a economisi energie alegeti o izolatie cu valoare R mai mare.

Comoditate si securitate cu acces usor

Cele mai recente tehnologii va permite sa deschideti/inchideti usa de garaj cu ajutorul unui dispozitiv conectat la telefon, sau chiar la mai multe telefoane, cu o aplicatie usor de folosit.

Oriunde te-ai afla, indiferent de ora sau de zi, ai  acces la usa/usile garajului tau.

Prin atingerea unui buton sau chiar a sunetul vocii tale, va puteti deschide usa garajului pentru un vizitator, un curier, etc si apoi va puteti asigura rapid din nou casa/garajul printr-o singura apasare.

Instalati usa cu profesionisti

Usile de garaj necesita o echilibrare precisa si instalarea corespunzatoare a componentelor

Cand instalati o usa de garaj cel mai bine este sa faceti aceasta operatiune cu firma de unde cumparati produsul, marea majoritate a firmelor au inclusa instalarea in pretul de achizitie, verificati!

Modele diverse

Exista o mare varietate de modele si culori de usi de garaj disponibile in piata iar alegerea usilor potrivite pentru stilul casei tale este vitala iar pentru asta ai nevoie de ajutorul unei firmei specializate pentru a te consilia in alegerea corecta.

Stilul usii tale de garaj este important pentru atractivitatea casei tale.

Ce material este cel mai bun pentru usa garajului tau?

Exista mai multe optiuni de materiale: otel, aluminiu sau lemn

Usile de garaj fabricate din otel sau aluminiu sunt o alegere buna, deoarece sunt destul de usor de intretinut si sunt foarte rezistente, fata de cele din lemn care au nevoie de intretinere constanta.

Care este bugetul tau?

In cele din urma, costul usii este probabil cel mai important aspect, pretul difera in punctie de material,culori, dimensiune, optiuni, etc.

Care este scopul garajului tau?

Garajul tau va fi folosit doar pentru masina/masini?, depozitati biciclete, masini de tuns iarba, jucarii de exterior, etc? Veti folosi acest spatiu ca atelier sau camera de DYI? Esti unul care parcheaza afara si depoziteaza totul in garaj?

La aceste intrebari trebuie sa raspunzi atunci cand esti in cautarea unei usi de garaj!

Suna acum!
× Mesaj aici!